Att-sakna-lista

När jag skulle flytta till Markaryd så skrev jag om det jag skulle sakna i Lund. Nu tänkte jag göra precis likadant nu fast åt andra hållet. Denna söndagskväll har jag dessutom börjat packa ner saker och allmänt börjat röja undan och slänga saker som jag inte behöver mer.

Listan utan någon speciell ordning:
Jag kommer sakna:

- Mitt rum
- Alla de där vanliga vardagskvällarna i köket
- SVALGÅRDEN <3
- AMP <3
- Vissa lärare
- Närheten till naturen och lugnet, sjön och skogen
- Min löprunda
- Kvällspromenaderna med Jonathan (och alla andra promenader)
- Samtalen i hallen med Josefine, Jimmy och Dag
- Frukosten (och alla snälla mattanter)
- Eken och danssalen
- Gymmet!!
- Powerwalken med Pernilla
- Produktionerna som vi gjorde och kulturhuset
- Alla mysiga kvällar med klassen
Sist men inte minst, alla fina människor!


Så klart kommer det alltid finnas saker som man inte kommer att sakna som t ex diskberg och sophögar och skitiga golv men det är sånt som man inte kommer att bry sig om att det över huvudtaget fanns.
Nu börjar den sista veckan här på skolan och den kommer att innehålla bl a; rodell på Hallandsåren, Tävlingar (med utklädning), storstädning av internatet, packning och städning av rummet, titta på Vinterrevyn, avslutningsfest på Hotellet och sen avslutning och utflyttning.

Godnatt och ha en bra vecka!

Allmänt | | Kommentera |

En vecka kvar...

Jag vaknar upp denna lördagsmorgon och inser att om en vecka så ska jag härifrån föralltid. Det är en konstig känsla som finns här, detta har ju varit mitt hem nu i nästan tio månader.

Igår var jag praktiskt taget ensam på hela Svalgården under dagen eftersom alla andra var i Bjärnum på audition. Jag minns förra året när jag var där på audition, det har gått så fort och jag är glad att jag hamnade här på AMP. Det var det bästa som kunde hända. Jag valde att inte söka vidare till musikteaterskolan eftersom jag känner att jag vill gå vidare med migsjälv och mitt liv och det kan jag inye göra här.

Kvällen igår blev mysig, trevlig och lite oväntad. Jag, Pillan, Anna och Veronica lagade mat ihop hos mig, det blev kött, klyftpotatis, tzatsiki, bröd och sallad, mycket gott. Sen blev det vattenmelon till efterrätt. Sen kom det fler och fler och det skapades en liten förfest i köket med de som är kvar här och de som orkade och ville. Strax efter elva drog vi till Stora hotellet där det var Fredagsbörs. Där mötte vi upp lite fritidsledare och annat folk.

Idag är det marknad här i byn så man borde ju kila ner till centrum och titta lite. Får smsa någon flickorna och se om de har vaknat till liv.

PUSS OCH KRAM!


Jag, Anna och Veronica
Allmänt | | Kommentera |

Ekstedt tar över scenenJag är en stolt syster!
Jag ångrar inte en sekund att jag åkte ner till Lund på blixtvisit för att få lillebror och hans gäng i Katterevyn. Jättekul var det och han sjunger så bra. Nu skryter jag en massa men det får man göra ibland. Vi sa det att han och jag borde starta en showgrupp, det hade varit så roligt!

Imorgon ska jag upp klockan sex och sen ta tåget hem för imorgon drar vi till Göteborg igen. Denna gången blir det Liseberg med hela skolan. Jag hoppas på fint väder och en fin gemenskap!
Stor kram

Allmänt | | Kommentera |
Upp