Häng i Humlegården

En mysig tisdagskväll med fina människor, det gör mig glad. Att äta McFlurry- Ballerina Kladdkaka i Humelgården
är ju inte helt fel och sen att sitta mitt i stan och se på alla människor från en uteservering är inte heller något man vill missa. Det var nästan en känsla av att vara utomlands för det var varmt och behagligt trots att det var kväll:)

 
I Humlegården med Eyvind, Vera, Millis, Albert och Calle


Att ta en bra bild på mig och Albert tillsammans var inte det lättaste, Amanda försökte ett antal gånger...

Det blev inte så många bra bilder från denna kväll men trevligt vart det ju, som alltid!

Allmänt | | Kommentera |

Ledig eller typ arbetslös

Just nu är jag ledig eller typ arbetslös men för mig spelar det ingen roll. Jag insåg just att jag verkligen behöver bara vara, det har varit så mycket den senaste tiden att man inte riktigt vet hur man är ledig och kravlös. Som det är nu så spenderar jag mina dagar med mina vänner, helt fantastiskt om man tänker efter.

I söndag var jag hos Emma och vi åt mat och pratade strunt och såg på "En prinsessas dagbok" och det var så där skönt avslappnat och lugnt.

Igår var jag i skolan, fast vi har slutat där så kan vi inte hålla oss därifrån, haha, nejdå, igår hade dem sin sista auditiondag och det var fyra sökande som fick möta en jury bestående av sju personer plus Svante. Det är både kul och lärorikt att vara med och bedömma de som söker. Efteråt drog vi några stycken till Kungshallen och satt där ett tag medan några åt. Det känns så bra att ha folket här i Stockholm. Jag och Millis var ju så taggade på att att starta ett SOT-kollektiv men vi får se om det blir av eller om det förblir en galen idé.

Nu har vi tisdag och jag sitter vid datorn och tar tag i en massa saker, små som stora, allt det där som jag skjutit upp i några veckor blir liksom gjort nu! En löprunda på detta och sen drar jag in till stan, jag har ju fastnat i Mia Törnbloms första bok och tänkte sätta mig på någon trevlig plats och läsa innan jag ska möta upp Vera med flera. Ikväll ska vi på bio och se Melancholia typ 12 pers.

Ha en trevlig dag!

Allmänt | | Kommentera |

Slapp söndag

Oj, vilken seg dag detta har varit hitills. Kom hem sent igår också. Vi hade tjejkväll hos Amanda, jag, Vera, Hanna, Emmy, Helena och Linn-Marie. Vi kollade på "Tjenare Kungen" och snackade en massa. Härliga tjejer på alla sätt och vis. Jag hoppas att vi kommer att fortsätta ses i den mån det går och såklart hålla kontakten. Jag trodde ju att det skulle bli så att när jag vaknade igår morse att allt skulle vara borta men sen insåg jag att allt faktiskt finns kvar, om man bara vill det:)

Allmänt | | Kommentera |
Upp