Markaryd-life!Tillbaka efter påskledigheten så kastades man rakt in i skolan igen. Denna veckan har varit fylld av allt möjligt. Men kul har det varit såklart och fint väder har vi fått så man njuter extra mycket. I måndagskväll så satt jag och Jonathan i studion och skrev på min (vår) låt till framåt småtimmarna. I tisdags var det cafékväll med oss i AMP. Jag var en av dem som sjöng, det blev min paradlåt "På andra sidan stjärnorna". Sedan gick jag en promenad med Jimmy innan det började skymma. Igår, onsdag var det Bjärnum och sen även rep på kvällen. På lördag är det nämligen folkhögskolans dag så då blir det till att visa upp vår bästa vecka. Nästa vecka ska vi även ha en spelning, vi är sju stycken, för banktjänstemännen. Som sagt, mycket på gång. Vi är dessutom ganska få i klassen nu, mer än hälften är borta på audition och annat. Så det är rätt lugnt.

I eftermiddags hade vi vår första uteträning med klasslaget, det var helt okej även om gräset kunde varit bättre. Vi körde på även om halva laget inte var där.

Nu är det dags för mig att öva lite på min monolog och kanske även lite psykologi.

Må väl alla fina!
Allmänt | | Kommentera |

Näst sista dagen på påskelovet!!

Idag har jag haft en sån där fixar-dag, d v s ordna allt som ska göras innan jag åker tillbaka. Jag hann även med en härlig löprunda i det soliga vädret.

Det har varit ett bra lov, har träffat mina fina vänner som jag har här hemma i Lund. Sen har jag fixat dessa ansökningar. Nu längtar jag tillbaka hem (vad är hemma egentligen...?). Nu är det vara åtta veckor kvar tills det är dags att säga hejdå, nu ska jag verkligen njuta av tiden som är kvar och bara ha det så himla bra!

Imorgon som sagt, Markaryd igen. Jag har köpt SJ-biljett så jag ska åka tåg hela vägen, helt underbart att slippa byta till buss. Jag tyckte att det var värt att köpa en lite dyrare biljett, jag menar jag har en massa packning. Men innan jag beger mig norrut så ska jag en sväng till Tomelilla, men mer säger jag inte.

Nu är jag för tillfället barnvakt och det reulterar i att man är lite onyttig i form av att äta en pannkaka och sen käka godis. Som att vara barn igen!

Ha det fint och njut av livet mina vänner!

Allmänt | | Kommentera |

Det har varit lov!

Jag har varit ganska frånvarande här på bloggen har jag upptäckt men det har ju varit så mycket. Nu har jag haft lov i en vecka och det har varit en bra vecka. Har hunnit med att träffa många goda vänner och även hunnit med att vila.

Imorgon är det lördag och min sista hela dag här hemma. Då ska jag verkligen fixa allt det sista som ska göras innan jag åker tillbaka. Jag ser framemot att komma tillbaka. Det är bara 8 veckor kvar! Kan knappt förstå vart tiden har tagit vägen. Kände som det var nästan nyss som det var vinterrevy. Dessutom är det ganska fullspäckat nu den kommande tiden. Detta ska bl a hinnas med innan vi slutar.

- Auditions
- Välgörenhetsgala
- Klassresa
- Skolaresa till Liseberg

Sen en massa andra privata grejor. Men jag gör det med ett stort leende på mina läppar såklart!
Må väl på er!

Allmänt | | Kommentera |
Upp