Lördagmorgon

Vaknade imorse med en lättare förkylning, gaah!, jag orkar inte. Det måste vara viruset som cirkulerar i klassen för tillfället. Nåväl, idag ska jag i alla fall in till stan och träffa Karin som nu flyttar till Umeå. Hon ska byta tåg i Stockholm och har en stund på centralen, så det ska bli kul att möta upp henne en stund. Sen ska jag hitta till en drop-in-frisör, jag måste klippa mig!!
Ha en fin lördag!
Allmänt | | Kommentera |

Fredag

En härlig dag har det varit. Första skolveckan är slut och jag ser tillbaka på den med glada och inspirerande ögon, det hör kommer bli roligt!
Efter skolan drog klassen, ja eller typ 12 av 16 in till stan och gick och åt lunch tillsammans, supertrevligt, men drog vi till Ivar Los park på söder och hängde där och sen en sväng till Mosebacke, helt otroligt fin utsikt över stockholm var det. Sen drog vi vidare till ett ställe vid Mariatorget som jag inte riktigt minns namnet på. Tydligen var det ett ställe som skådespelaren Leif Andrée brukar hängar på. När klockan led mot 21 så var ni hungriga igen (nu var vi bara 5 kvar i skaran) så det blev för min del korv med mos. En rolig kväll med mina nyfunna vänner, ett bra slut på skolveckan tycker jag!

På vägen hem på tunnelbanan så ringer Jonathan till mig och vi pratade i över en timme så han följde med mig enda hem så att säga.

Jag kan säga som så att jag nog trivs bättre och bättre här i storstaden.
Må väl folk!


En större del av SOT-klassen samlad på Rissne t-banestation


Utsikten över Srockholm från Söder


SOT folk
fr vänster: Aron, Hanna, Amanda, Vera, Calle, Emma

Allmänt | | Kommentera |

Rivstart!

Idag började den så kallade riktiga skolan. För mig och alla andra SOT:are så innebär det inte en massa plugg i en massa böcker utan en massa roliga ämnen. Idag vi t ex rytmik, sångensemble och sen på eftermiddagen hade vi musikteater. Jag trivdes bättre idag än igår. Igår var allt bara ett enda virrvarr i skallen och man visste inte vart man skulle ta vägen. Idag samlades även hela skolan och hade qi-gong (?), i tio minuter utanför skolbyggnaden. Tur att inte Rissne är så stort så att vi hade skämt ut oss helt, det såg ganska kul ut.

På vägen hem svängde jag inom Kista Galleria och inskaffade mickrofon till datorn så jag äntligen kan så skypa med mina vänner och sedan köpte jag ett överfallslarm, det kan alltid vara bra att ha.

Nu väntar en skypestund med Karro!!
Må väl!
Allmänt | | Kommentera |
Upp