Sista dagen på Campus för denna gången

Jag har nu satt min fot på Campus för sista gången det här läsåret. I dagarna två har vi lyssnat till MEA10 och deras fina redovisningar av sina examensarbeten. Nästa år är det vår tur. Så jag fick även idag säga hejdå till de tior som jag lärt känna under året samt säga hej och på återseende till mina vänner i klassen. Det är aldrig kul att säga hejdå när man inte vet när man ses nästa gång.

I min lägenhet råder det kaos av allt städande och allt packande men det börjar ta fart och det känns bra. Svårt att förstå att jag gått ett år på MEA redan, ett år sen SOT tog slut, två år sedan AMP slutade och tre år sedan studenten! Det gick upp för mig när Jonathan ringde mig att tiden går så otroligt fort. I höst har vi känt varann i tre år och det är två år sen Markaryd. Men oj vad mycket som faktiskt har hänt sedan dess, det får jag ändå säga. Det är väl så, under resans gång så träffar man en massa massa människor och nya bekanta och när man se ger sig av vidare så följer vissa med en på vägen medan andra ser man inte röken av igen. Det är så bra att veta att jag vet vad jag ska göra i höst, för första gången på tre år så har jag inte behövt göra någon audition, jag är redan kvalificerad för hösten!
Allmänt | | Kommentera |

Ytterligare en fullspäckad helg!

Efter tre dagar i Stockholm så är man rätt så mör.
Jag agerade maskoten Täbylina i Täby centrum lördag och söndag.
I fredags blev det en kortis över dagen för att hämta min dräkt och sen hann jag träffa Nathalie och Kristofer en liten sväng innan jag åkte tillbaka till Nyköping. På lördag var det upp igen och jag kan nog säga att jag är stammis på Swebus nu. Fyra timmar i Täby med pyssel och prat med alla barnen som beökte min lilla hörna. Så efter det var det skönt att åka in till stan och hem till mina favoriter på Snickarbacken. Middag, kortspel och sedan mys framför Eurovision Song Contest som var bättre än någonsin! Vi tippade och jag kom två av oss tre. Så glad jag är att Sverige vann, det var en härlig känsla när vi sedan gick och lade oss. Något trött så var det sedan upp igen på söndan och åka till Täby igen. Lite lugnare var det igår men det var alltid något barn vid pysselbordet. Klockan 16 tackade Täbylina för sig och gick till min egen loge som jag hade fått att byta om i. Innan färden till Nyköping så hann jag träffa Markus i någon timme, vi köpte mat och åt ute i parken i Täby, inte ett moln på himlen! Trött tjej kom tillbaka till Nypan igen!

Nu är det ny vecka med två dagars skola som publik då tvåorna redovisar sina examensarbeten och torsdag är det företagsrocken på Träffen samt det stundande Marathonloppet.

Må väl!

Allmänt | | Kommentera |

Läsår 1 av 2 på MEA är nu slutfört!


Klassen samlad på Skafferiet efter tentan

Sista tentan är skriven och det är med stor stolthet som jag och mina klasskamrater nu kan se tillbaka på ett händelserikt och intensivt år på MEA. Detta firades på Skafferiet efter tentan. Vi ska i och för sig tillbaka i nästa vecka till Campus och lyssna på tvåorna som redovisar sina examensarbeten men våra prestationer är över för terminen. Nu börjar snart Eurovision och nu håller vi tummarna för Loreen och Euphoria!  

Allmänt | | Kommentera |
Upp