En lektion i stepp

Idag var det uppspel av både gruppprojektet och solosångerna. Jag var inte helt nöjd med vårt gruppredovisning, men man kan inte vara nöjd med allt men däremot så är jag nöjd med mitt framförande av "Min astrakan", det gick bra, det kändes skänt att äntligen få visa upp låten för alla.

Det var så himla skönt att komma till steppen idag, ibland är det skönt att göra något helt annat än vad man brukar och på en helt annan plats. Rutinen är den samma för mig på måndagar. När jag kommer till steppen så sitter jag alltid och pratar om livet med Miriam innan lektionen börjar. Idag höll vi på en stund med timestepp, det som jag gillar bäst med steppen och det kunde jag faktiskt sen innan, i alla fall ettans och treans timestepp och det var dom vi gjorde i de andra nivåerna så lägger man väl in lite fler flaps och shaffles.

Imorgon ska vi gå på inspelningen av "Så ska det låta" med klassen, det ska bli så himla skoj.


Mirian innan stepplektionen.
Allmänt | | Kommentera |

Första advent

Jag har nog haft den mest perfekta första adventssöndagen som man kan ha. I förmiddags var jag och Amanda på högmässa i Hedvig Eleonora kyrka på Östermalm, jättemysigt var det och det var fullsatt. Sen gick vi en sväng och tittade i affärer, jag har nu köpt den fina lilla vattenkokaren som jag spanat in på Claes Ohlsson. Så nu blir det en massa tedrickande.

Framåt kvällningen var jag med Sandra och tittade på julmarknaden i Gamla stan, jättemysigt var det men all snö och alla marknadsstånd. Jag har tänt ett första ljus dagen till ära.

Må väl!


Te - och ljusmys


Julmarknad på Stortorget i Gamla Stan
Allmänt | | Kommentera |

Helg!

Ännu en vecka går mot sitt slut. Skolveckan slutades med en hel dags rep inför julkonserten. Det blev väldigt intensivt men vi hade gjort ett repschema så att allt skulle kunna repas (lite som på AMP). Julen är verkligen den tiden på året som man som musiker har som mest att göra.

Efter skolan var jag och Emma en sväng på stan. Vi gick förbi NK's julskyltning som tydligen ska vara väldigt speciellt men helt ärligt så vet jag inte riktigt om jag tyckte att det var så speciellt.
På kvällen blev det idol och mat hos Emma och sen utgång. Planen var Metro vid Skanstull men eftersom vi höll på att frysa ihjäl i kön så drog vi till Göta Källare vid Medis istället. Dock var det lite dyrt men det var ett trevligt och stort ställe med tre olika musikrum. För första gången så var jag nöjd med musikutbudet, det brukar jag inte vara när vi gått ut. Jag fick t om höra "The Dj got us fallin' in love again" som jag önskade och då blev det ös, haha.När jag skulle hem så föll jag på att frysa ihjäl när jag stod och väntade på den försenade bussen vid Gullmarsplan. Jag har nog aldirg varit så kall som jag var igår natt och så fort jag var framme så sprang jag hem.
Så himla skönt att vakna och veta att det är lördag, jättehärligt att sova ut och käka frukost. Sen drog jag och tränade, det blev Kungsholmen idag, det var den enda anläggningen som hade ett pass vid 13. Efteråt tog jag en lunch i stan och sen en promenad i Gamla stan och sen ner till Slussen och sen var jag jättekall och åkte hem.

Ikväll blir det myskväll med migsjälv i huvudrollen.

Kram på er alla!
Allmänt | | Kommentera |
Upp