The summer of love

Faktum är att jag nu faktiskt kan titulera mig som bröllopssångerska. Jag har haft en väldigt trevlig sommar med många fina och minnesvärda bröllopsspelningar. Nu när hösten är här så kan man drömma sig tillbaka till de soliga lördagarna (utom en då det regnade) som var fyllda av kärlek. Jag vill passa på att tacka Albert och Viktor, utan er hade det aldrig blivit så bra som det blev och även tack till alla brudpar som gav mig möjligheten att sjunga under just er stora dag. Och tack till Markus som filmade mig under en utav vigslarna. Det värmer mitt hjärta att få sjunga och förmedla ett fint budskap genom sången. Då är jag som mest lycklig!
Sprid ordet om mig till era vänner och bekanta! 
 
Besök min hemsida som nu är omgjord enbart för högtidssång.
www.emelieekstedt.se
 
 
 Jag framför "Kärleksvisan" i Österhaninge kyrka, 31/8 2013. 
MUSIK | brudpar, bröllop, kärlek, kärleksvisan, musik., vigsel | | En kommentar |

Ny vecka!

Sovmorgon! Börjar 11.30 så hinner äta lång frukost och kolla på klippet från vigseln 31/8 som jag fick av Markus igår. Håller på att ladda upp på youtube så håll utkik senare! 
Igår hade jag pass på Ringen igen, extra kul att se att två av mina "stammisar" från Kista tagit sig till söder igår minsann, då måste jag gjort något bra:)
Sedan hade jag stämprep/inspelning med Maja från Showeriet. 
Vill ni vara med i vårt Luciatåg så kan ni maila mig på emelie@showeriet.se eller gå in på vår hemsida www.showeriet.se. 
 
En bild från vigselsången i Österhaninge kyrka för en månad sen.
 
 
Den här veckan kommer innehålla följande (förutom jobb):
- Starta Eget-mässan
- Friskis & Svettis Kistas 10 års jubileum
- Dansrep med Showeriet
- AW med CQ (Afterwork med CQ-Correct gänget)
- Bror på besök:)
 
Med mera!
 
 
FriskisSvettis, MUSIK, Showeriet, VARDAGSLIV | | Kommentera |

September changed my life

Jag måste bara få sumera en helt fantastiskt månad. September 2013 kommer verkligen gå till historien som en händelserik månad som jag verkligen kommer minnas. Från att ha haft lite att göra, en trist deppigt liv som arbetslös så har jag nu hittat en massa roligt och givande att göra. Jag är inte framme vid mitt mål men jag har kommit en bit på vägen. Månaden började med att Showeriet hade audition vilket resulterade i nya härliga medlemmar och oväntat dejtande av P. Dagen efter började jag jobba på Stockholm central och har genom detta lärt känna Martin, Petter, Victoria, Deeqa, Bogdan och Backa:). Sedan ledde jag mitt första pass på Friskis. I samma vecka så började jag jobba på Just Go (där jag nu i och för sig har slutat), strax efter detta på blev det intervju på BokaAktivitet och nu är jag anställd där också. Förutom dessa jobben som strömmat in så har jag varit på teater, jobbat med Showeriet, sjungit på bröllop med Albert i Sandhamn och umgåtts med många av mina vänner:) Snacka om ketchup-effekt. Först kommer ingenting sen kommer allt på en och samma gång. Det är bara till att hoppa på och köra sen får man se vart det bär. Men man måste komma ihåg att lyssna till vad man vill göra med sitt liv och sin tid. Stå inte på en stege och häfta upp dekor om du vill skriva musik. Det är bara jag som kan göra en förändring i mitt liv. Stå på er därute!
 
Må väl!
 
 
VARDAGSLIV, ÖVRIGT | livet, september | | Kommentera |
Upp