Sluta håna arbetslösa!

Det har varit mycket skriverier i media i veckan om arbetsförmedlingens massmail som orsakade kaos med flera tusentals människor som flockades mitt i centrala Stockholm. Jag fick också det där mailet från arbetsförmedlingen. Eftersom det var riktat till folk som vill jobba med sälj så var det inget för mig. Jag trodde ju dock inte att så många ha de fått det. Idag läste jag en bra artikel på aftonbladet. Läs den här.
 
 
Seriöst Sverige, vi måste vakna upp nu och ta tag i det stora problemet vi har med arbetslösheten. Unga ska få bli vuxna och självständiga individer. Sluta säg att man kan bli vad man vill, tyvärr är det inte så. Utbildning är bra men det är inte säkert att det leder till jobb direkt. Utan arbetslivserfarenhet är totalt ointressant trots att du har glöd och energi. Jag kan bara utgå från mig själv och hur jag ser på det hela. Idag är det en kamp att ens få ett jobb, det spelar ingen roll vad det är eller hur prestigefyllt det är. Du ska alltid vara bättre än alla andra för att "vinna". Är det något jag är trött på så är det att allt ska handla om pengar. Man lägger oändligt med timmar på något man inte tycker om att göra när man egentligen har så mycket annat i livet som man verkligen vill göra men som får läggs åt sidan för att man inte orkar och allt bara för att man ska kunna betala hyran. 
Shape up!
 
 
 
ÖVRIGT | | Kommentera |

Onsdag

På tisdagskvällen hade jag besök av Karin som inte sett min lägenhet. Så himla mysigt att ses mitt i veckan och äta middag och jag hade dessutom bakat kladdkaka.
 
Vilken sportvecka det är även om jag inte har sportlov. Parallellt med att det nya passet övas så leder jag det gamla. Ikväll var jag på Kungsholmen och ledde för första gången. Vilken härlig sal det är! Ett tappert gäng på ca 30 pers var där och tränade den sena kvällen. 
 
 
 
 
 
 
 
FriskisSvettis, VARDAGSLIV | | Kommentera |

Tisdag

Igår var jag i studion efter jobbet och mixade ihop jympapasset. Dumt nog var det två låtar som inte fanns i arkivet som jag gärna ville ha med så jag fick panik leta efter nya i samma stuk. Inte helt lätt att hitta bra styrkelåtar, det är svårast om ni frågar mig. Kondition har liksom alltid varit mer min grej. På kvällen övade jag lite hemma genom att markera stegen så att jag inte tar ut mig varje gång. 
 
Sedan hade jag en pratstund med Peter på Skype. Så himla mysigt attt prata lite, känns som evigheter fast de bara är typ fyra dagar idag sedan vi sågs senast. Det kommer blir många fler dagar utan honom men den som väntar, väntar så att säga:)
 
Ska snart slira om och dra till Ringen för att öva på passet sedan blir det jobbsök i eftermiddag och ikväll kommer Karin hit:)
 
VARDAGSLIV | | Kommentera |
Upp