Måndagens Att-göra-lista

När jag la mig igår kväll så hade jag så mycket i huvudet som jag behövde få ner på en lista. Men sen när man väl vaknar på morgonen så minns man inte allt, men det viktigaste i alla fall. Så nu har jag hunnit beta av en hel del:
 
Bröllop 19 juli, Utö
  1. Ringa turistbyrån på Utö- CHECK
  2. Ringa kantorn- CHECK
  3. Maila brudgummen- CHECK
Denna dag ska jag åka ut i skärgården med båt sjunga på en vigsel i kyrkan där på ön så jag behövde verkligen kolla upp tider, båtar, pris osv. Herregud, detta tar ju hela dagen, åker från Hagsätra vid 10 och kommer nog inte vara tillbaka förrän vid typ 19. Så jag måste hitta ett sällskap. Dessa bröllop, kan de inte gifta sig i Storkyrkan?? Jag har fortfarande inte löst transporten till de kommande bröllopet, hjälp mig! Vill inte gå 4 km genom Saltsjöbaden i panik av att inte hitta.
 
Showeriet
  1. Klippa musik- CHECK
  2. Designa reklamblad- NÄSTAN CHECK
  3. Beställa t-shirt- NÄSTAN CHECK
Vi har en del på agendan inför sommaren, hösten och allt vad de innebär. Men mycket är under kontroll. Biljetterna till föreställningen finns ute på kulturbiljetter.se.
MUSIK, Showeriet, VARDAGSLIV | | Kommentera |

Sommarjympa

Har övat på mitt sommarjympapass som drar igång i veckan. Det ska bli mycket rolig! Vill ni komma och köra härlig träning med mig och Friskis & Svettis så leder jag följande:
 
1/7 18.00 Rålambshovsparken
16/7 18.00 Rålambshovsparken
23/7 18.00 Rålambshovsparken
21/8 18.00 Kampementsbadet
 
Låtlistan som körs är en blandning av höstens- och vårenspass men även inslag av sommarlåtar
 
1. I won't let the sun go down on me - Robin Cook
2. Där palmerna bor - Medina
3. Rocka på - Markoolio 
4. If you could see me now - The Script
5. I can - Blue
6. Hungry heart - Bruce Springsteen
7. Should I - Nova Delai
8. Opp å hoppa - Frida feat. Headline
9. Dansa som en idiot - Fjärilseffekten
10. Ruby - Kaisers Chief
11. Stand my ground - Within Temptation
12. Little braveheart - Charlotte Perrelli & Kate Ryan
13. Canelloni Macaroni - Lasse Holm
14. Fåglarna sjunger - Drängarna
15. Strövtåg i hembygden - Mando Diao
16. Heart of gold - Neil Young
17. Just här, just nu - Lill Lindfors
18. Visa vid vindens ängar - Mats Paulsson
19. Rör vid min själ - Sanna Nielsen
 
 
 
 
 
FriskisSvettis | | Kommentera |

Lördagen

Spenderade stor del av lördagen i Humlegården i kylan. Alltså vad är det med Sverige och vädret, 28 juni liksom och där sitter jag och fryser häcken av mig i halsduk och jacka. Det var möhippor som körde Daredevil under dagen. Först var jag själv sedan till nästa pass så kom tre andra tjejer från Boka och körde. Så det var mycket på gång samtidigt i Humlan denna dag. 
 
Efteråt hann jag gå en sväng på Åhléns vid Odenplan och shoppa marcara på rean (onödigt vetande) innan jag sedan mötte upp Peter. Vi var lite tidiga till restaurangen vi skulle till så vi hann gå en sväng kring Odenplan och titta. Jag hade sedan bokat bord vid 16.30 på Bistro By Adam på Norrtullsgatan. Jag ska understrycka att det är nice att äta middag tidigt då kan man åka hem och hinna umgås hemma efteråt utan att de blir för sent. Detta var alltså Peters försenade födelsedagspresent från mig. Jag hade hittat en deal på Groupon, tvårättersmiddag inkl dryck för två personer, endast 299 kr. Tycker det var urgott och man fick välja vad man ville ur deras meny. Så tummen upp för dessa erbjudnade som gör att även lite fattigare kan äta ute. 
Väldigt mysigt och sen var det hem och kolla på rysarmatchen mellan Brasilien och Chilie. 
 
 
Event, VARDAGSLIV | | Kommentera |
Upp